Tromlenyt Nr 4, 2004

Indhold
Steen & Ingemo Rudberg Jørgensen
SWAPMEET

Høstmarked på Nyvang

Rød skurvogn
 

Steen & Ingemo Rudberg Jørgensen

Lørdag den 3. juli blev Ingemo 6 jeg gift i den gamle trækirke på High Chaparell. Ved siden af vort aktivitet i damptromleklubben, danser vi squaredance, hvilket også var den måde vi mødtes på. Så da brylluppet skulle stå var kun én mulighed. Mere end et års hemmelig planlægning kolluminerede denne dag i den våde sommer, men da vi skulle ud af kirken holdt regnen op og solen kom frem.

Tak til alle der deltog i vort bryllup og min 40års fødselsdag.

Steen Rudberg Jørgensen

 

SWAPMEET

Som sædvanligt afholdt Damptromleklubben SWAPMEET den første søndag i oktober. Arrangementet i sig selv gik som det skulle, men vi er desværre løbet ind i problemer med CITY 2´s administrator, som vil tjene penge på vores SWAPMEET. Vi har besluttet os for at se os omkring efter et nyt sted at afholde SWAPMEET.

SWAPMEET’s vigtigste sted – Containeren hvor vi bl.a. har kaffemaskinen stående.

Erland & Ingemo får en hyggesnak

Manden står ALTID her, og han stiller sig op i kø eftermiddagen før for at få pladsen.
 

Høstmarked på Nyvang

Andelslandsbyen Nyvangs tilbagevendende høstmarked blev i år afholdt den 11. & 12. september. Damptromleklubben havde fået en ”hestevogns fri Zone” på vejen mellem Faurbjerg smedje og hovedbygningen, hvor vi kunne lave vejarbejde med Vølund. Samtidigt var vi i gang i restaureringsværkstedet i den store lade.

Steffen & Steen i færd med at lappe huller i vejen.

Rød skurvogn

Nu hvor Marshall damptromlen er ved at være køreklar har vi besluttet at vi har brug for en ekstra skurvogn, og valget er faldet på den Røde. Skurvognen kommer fra Odense, hvor den bl.a. en del år har været brugt sammen med vor Marshall damptromle, så valget kan ikke være bedre.  

Vi har i den tid vi har haft vognen foretaget nogle småreparationer på vognen, men vognkassen trænger til en kærlig hånd. Der er råd i dele af skelettet, og vognen er sunket sammen.

Blandt det første har vi afmonteret "værktøjskassen" under vognen. Som det kan ses på billedet har kassen fået en gok ved en påkørsel, og dele af træværket skal udskiftes.

For at kunne komme til skelettet er vi nød til at pille alle beklædningsbrædderne af. Brædderne er sømmet med blanke 4" søm, som er temmelig rustne og ikke til at trække ud uden at beskadige brædderne.

I mangel af en bajonet sav, (vi fik en foræret ugen efter), skar vi sømmene over med en nedstryger klinge, hvilket kan være lidt besværligt.

Flemming kæmper med det nederste bræt.
Copyright © 2000-2014 by Steen Rudberg. Last updated: 10. april 2014 13:16:25 +0200.