Tromlenyt nr 2, 1999

Indhold
Aktiviteter i foråret
Vil du være hegnsopsætterslangeudrullerkulbærervandslæber-billetkontrol

Aktiviteter i foråret:

Når dette læses er vores første store begivenheder allerede overstået. Årets første
SWAPMEET fandt sted den 25 april. Allerede den 1.-2. maj var vi på banen igen. Andelslandsbyen Nyvang startede sæsonen, og der var vi selvfølgelig begge dage. Der var fyret op under Vølund junior og der blev arbejdet på Marshall-tromlen.
Det samme sker i weekenden d. 26.-27.
juni. Ligeledes køres der med Vølund Junior på tirsdage i juli.
Der vil derudover andre dage blive arbejdet på Marshall-tromlen, men disse dage er endnu ikke fastlagt. Hvis du er interesseret, kan du ringe til formanden på tlf. 48 48 52 94.
Vølund junior er selvfølgelig også med til veterantræf i Græsted. Se indlægget om dette andet sted i bladet.

Vil du være hegnsopsætterslangeudrullerkulbærervandslæber-billetkontrol ...

... så er det meget, meget snart, der sker ting og sager i Græsted. Veterantræffet har tidligere bedt om hjælp fra alle, der har en ledig hånd. Vi har hørt fra adskillige, men der er altid plads til - og brug for - endnu en hånd. Der er usandsynlig mange ting, der skal fungere de to dage samt dagen før og efter arrangementet. Vi vil meget gerne høre fra flere, der har en eller flere ledige dage (eller timer). For at vi kan give gæsteme den gode oplevelse, de forventer og betaler for, er det "praktiske" arbejde måske det vigtigste. Hvis det halter alt for meget, svinder interessen, og i løbet af meget kort tid forsvinder grundlaget for Veterantræffet. Det vil være møghamrende ærgerligt, for træffet giver omtale og interesse længe efter at det er slut - derfor giv en hånd med!! NU!

Copyright © 2000-2014 by Steen Rudberg.
Last updated: 10. april 2014 13:16:24 +0200.