Tromlenyt nr 4, 1998

Indhold
Vi bestiller skam noget!
Julemarked
Græsted Veteran træf 1999

Vi bestiller skam noget!

Sommeren er ikke gået sporløst hen over Damptromleklubbens nye domæne i Andelslandsbyen Nyvang. Vølund-tromlen har været fast indslag, og der er blevet ryddet op i stakladen, som nu er ved at blive lukket. I Andelslandsbyen bliver der arbejdet (tilnærmet ) hver anden lørdag. Det drejer sig helt nøjagtigt om lørdagene:

31.   oktober   1998
14.   november   1998
28.   november   1998
5.   december   1998
9.    januar   1999
23    januar   1999
6.   februar   1999
20.   februar   1999

Arbejdsdagene derefter vil blive bekendtgjort i februar-nummeret af bladet.
Som billedet på næste side viser, er stakladen snart lukket på tre sider. Der mangler porte og der skal monteres lys (el er indlagt). Har du lyst til at være med til at give vore tromler et "sundere opholdssted", så hold dig ikke tilbage.

Alle er velkomne i Nyvang. Vi kan bruge mange hænder, for at komme rigtig på plads. Det er bestemt ikke nødvendigt, at du har en håndværksuddannelse. Lysten til at være med og den gode vilje er lige så vigtig. Har du arbejdstøj på, er det meget fint, men kommer du "kun" af nysgerrighed er du lige så velkommen. Bo Rudberg giver med glæde alle oplysninger om arbejdet i Nyvang.

Julemarked

I weekenderne 28.-29. november og 5.6. december er der juleåbent i Andelslandsbyen Nyvang.

Græsted Veteran træf 1999

Arbejdet med planlægning af Græsted Veteran Træf 1999 er i fuld gang. Datoerne for træffet er søndag/mandag den 23. og 24. maj (1. og 2. pinsedag).
Vort Veteran Træf kommer selvfølgelig til at ligne sig selv, men der arbejdes med mange ideer. Som eksempler kan nævnes: Damptromle + evt. maskiner og redskaber fra vejarbejde, Veteranbilløb med slut i Græsted søndag formiddag, manøvreprøver med veteranbiler, veterantog, veteranknallerter og knallertløb, veteranmotorcykler og sidevognskørsel, veterancykler, feltkørsel med
militærhistoriske køretøjer, sporvogn og/eller veteranbusser, smalsporbane, model
damp, stationære arbejdende motor ' er, skibsmotorer, traktormanøvrekørsel.
Som nævnt, er det kun ønsker og løse tanker. Der kan komme meget mere og der kan være nogle af de nævnte ting, der ikke kan lade sig gøre.
Men alligevel ...
Det er klart, at efterhånden som vort Veteran Træf vokser, bliver opgaverne med de praktiske ting også større. Vi har derfor et stort behov for ekstra hænder i forbindelse med etablering og nedtagning af træfpladsen samt til alle de småting, der igennem to dage bare skal fungere.

Vi er flintrende ligeglade med dit uddannelsesniveau, alle kan gøre gavn. Det kræver ikke specielle kundskaber at opsætte et par fag hegn til indhegning af pladsen eller til at bære en spand kul til et småsultent fyr eller rulle en vandslange ud (og sammen igen) så der er noget at lave damp af. Vi må se i øjnene, at de "Tordenskjolds soldater", der de foregående år har løbet stærkt ikke kan løbe stærkt nok efterhånden som arrangementet vokser. Derfor er det tvingende nødvendigt, at du hjælper os, hjælper de arrangerende klubber og udstillere og dermed hjælper alle gæsterne til at få en god og positiv oplevelse med hjem.
Lad os allerede nu høre fra dig. Hvilke dage kan du? Er der noget, du har lyst til at bruge nogle timer på. Evt. også til forberedelse lørdag og til afvikling om tirsdagen? Er der noget, du er god til? Er der noget, du er dårlig til? Kom ud af busken nu. Adresser og telefonnumre står i spalten til venstre på foregående side.

Copyright © 2000-2014 by Steen Rudberg.
Last updated: 10. april 2014 13:16:24 +0200.